Varför komma till mig?

Om att bejaka

Att bejaka – betyder för mig att säga ja till allt som är jag, att lita på min intuition och släppa fram längtan och tokigheter, att våga kasta loss från föreställningar att det inte går när jag vill pröva nytt.  Och när jag bejakar mig själv, brusar en älv i mitt bröst – vad händer i dig?

Längtar du efter ett friare liv?

Om du känner dig överväldigad av din omgivning, av de krav du upplever att samhället och andra människor ställer på dig och du längtar efter ett sätt att leva som är lättare och där du får vara mer av dig själv, då är chansen stor att du har nytta av att träffa mig.

Som högkänslig är det lätt att man tar på sig ansvar för att människor runt omkring ska må bra. Du kanske upplever att du har fastnat i en roll där andra förlitar sig på att du är den som fixar och ser till att de mår bra, medan du själv kan känna att du drunknar.

 Min förhoppning – och nyfikna längtan – är att hjälpa dig att hitta din inre kraft, att lita till din egen förmåga att kunna använda den till att skapa det liv du önskar och att ha kul på vägen!

Min syn på människan

Jag tror att när vi lyssnar inåt och är riktigt snälla mot oss själva, så blir vi också snälla mot varandra och som ringar på vattnet blir världen en härligare och gladare plats för alla.

Jag ser dig som en fri och oändlig människa som längtar efter större medvetenhet och mig själv som trädgårdsmästaren som luckrar jorden för att fröet ska kunna växa och blir livskraftigt.

Min terapi

Jag jobbar med enskilda samtal där vi snabbt kommer in till kärnan av det som inte fungerar fullt ut idag och hur du gör för att förändra och välja för dig istället i fortsättningen.

Många längtar efter sammanhang där man får träffa andra högkänsliga, fördjupa sina kunskaper om högkänslighet och även dela erfarenheter – det brukar kännas som en lättnad när du kan hitta människor som förstår fullt ut vad det innebär att vara högkänslig. Senare i höst planerar jag att hålla gruppterapi i mindre grupper, men avvaktar utvecklingen av pandemin.

Tillsammans kan vi förändra världen!

Kontakta mig här

Vill du ställa en fråga eller boka ett möte. Eller kanske bara prata lite om högkänslighet. Kontakta mig här så ringer jag upp dig. 

5 + 12 =

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com