Samtal och grupper

Vem är du? Längtar du efter förändring?

Alla de känslor och tankar som strömmar igenom dig dagligen kan kännas utmattande att uppleva, men tänk om det egentligen bara är energi som tar sin väg genom dig? Det kanske inte går att förstå och förklara allt utan bara ta emot det och låta det passera.

Jag tror att du är en människa som längtar efter förändring och att jag kan hjälpa dig att se nya möjligheter och till en större medvetenhet som gör att du kan växa till ditt största jag.

Det enskilda samtalet

I våra samtal får du vägledning till medvetenhet om vad som inte fungerar i ditt liv, att få nya perspektiv och upptäcka mer av dig själv. Med de insikterna kan du våga pröva andra vägar, och släppa taget om det som du inte längre behöver. Du får konkreta verktyg att hjälpa dig på vägen.

Samtalen, som är ca en timme långa, kan vi hålla per telefon, under en promenad eller mötas i min lokal i Villa Ludvigsberg bakom Münchenbryggeriet på söder i Stockholm.

För att boka tid:  ring/smsa till 0768 503481 eller maila till anna@bejaka.se
Avbokning eller ombokning av samtal senast 24 timmar innan bokad tid.

 

 

Grupper

Vill du möta andra högkänsliga? Hur upplever de sin högkänslighet och vad kan ni lära av varandra? Är du villig att dela dina erfarenheter? Senare i höst planerar jag att hålla gruppterapi i mindre grupper, men avvaktar utvecklingen av pandemin.

 

Kontakta mig här

Vill du ställa en fråga eller boka ett möte. Eller kanske bara prata lite om högkänslighet. Kontakta mig här så ringer jag upp dig. 

12 + 1 =

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com