Om mig

Vem är jag?

Jag heter Anna Rogers och naturligtvis har jag alltid varit högkänslig. När jag har uppfattat sådant som min omgivning inte har gjort, vetat saker utan att förstå hur och kunnat känna av människor både nära och i fjärran. Oftast har jag sett den förmågan som en tillgång och varit glad över den.

 Jag hade läst om högkänslighet men inte tyckt att jag passat in i beskrivningarna – men så gillar jag heller inte boxar.  Det som kallas tillfällighet, men som är den osynliga tråd som finns när jag följer min magkänsla, ledde mig till Malin och Ina på Högkänslighet Sverige och det var som att hitta en förklaring, en modell som beskriver hur jag fungerar. Mycket av det jag kommit underfund med om högkänslighet genom dem, hade varit till nytta om jag känt till tidigare i livet, men huvudsaken är att jag nu har fått de insikterna och blivit mer medveten om hur jag alltid har möjlighet att välja nytt, om och om igen.

Jag skulle kunna beskriva det som att jag hittade hem, till ett sammanhang där jag inte behöver förklara mig utan tillåts att vara fullt ut den jag är, i varje ögonblick, varje dag.

Varför terapeut

Efter en veckas retreat som förändrade mitt liv, blev steget att utbilda mig till samtalsterapeut hos Högkänslighet Sverige självklart. Eftersom jag under många års tid har jobbat med samtal i olika sammanhang för att få människor att tro på sig själva och sin förmåga, kändes vägen att bli samtalsterapeut med högkänslighet som inriktning en fullständigt naturlig fortsättning.

Men oavsett om du är högkänslig eller inte, är förhoppningen att våra samtal ska hjälpa dig att hitta nya vägar så att du kan leva ett ännu härligare liv.

 

Kontakta mig här

Vill du ställa en fråga eller boka ett möte. Eller kanske bara prata lite om högkänslighet. Kontakta mig här så ringer jag upp dig. 

15 + 12 =

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com