Jag tror inte att jag är den enda som har plockat upp den oro som corona har spritt hos människor i vårt samhälle, många av oss högkänsliga är mästare på att känna av andras känslor och sinnesstämningar.  Det kanske inte ens är själva viruset i sig som är anledningen, men alla rykten, information och åsikter som sköljs över oss; snabbt, vitt och brett. Dessutom den egna oron över att du faktiskt kan förlora en älskad människa eller din försörjning vare sig det är via anställning eller eget företag. Till slut känns det som om det enda raka är att gå i ide tills epidemin är över… 

Men tänk om vi kan försöka använda den här omvälvande tiden till att skapa något positivt? Att vi kan stanna upp, begrunda vår livsstil och se chansen att ändra framtiden till något ännu bättre?

Den vänlighet, solidaritet och hjälpsamhet som de flesta av våra medmänniskor visar, inger hopp bortom pandemin. Så kanske tiden har kommit för att släppa oron och istället se nya möjligheter. Tillsammans kan vi skapa en ännu härligare värld – och förändringen börjar med dig…

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com