Hur upplever du din högkänslighet?

Min högkänslighet innebär att jag uppfattar sådant som min omgivning inte gör. Jag vet saker utan att förstå hur och jag kan känna av människor i min närhet. Allt detta ser jag som en tillgång. Och jag har alltid varit högkänslig.

När jag har läst om högkänslighet har jag inte tyckt att jag passat in i beskrivningarna. Men jag följde min magkänsla och den ledde mig till Malin och Ina på Högkänslighet Sverige. Vilken upplevelse! Det var som att hitta en förklaring, en modell som beskriver hur jag fungerar!

Och eftersom jag under många års tid har jobbat med samtal i olika sammanhang för att få människor att tro på sig själva och sin förmåga, var vägen att bli samtalsterapeut med högkänslighet som inriktning en fullständigt naturlig fortsättning. Men oavsett om du är högkänslig eller inte, är förhoppningen att våra samtal ska hjälpa dig att hitta nya vägar så att du kan leva det liv du längtar efter.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com